Nyheder

Nyheder fra Midtfyns Totalservice

[December 2017]

 

Artikel i Fyens Stiftstidende

 

I december fik ejer og daglig leder Michael Nielsen en snak med Fyens Stiftstidende om hvordan det går virksomheden, på baggrund af det nyligt offentliggjorte årsregnskab for 2016/2017.

 

Du kan læse artiklen ved at klikke på linket her.

 

 

 

 

[December 2017]

 

Intimkoncert hos Kirkens Korshær

 

Vi har netop afsluttet en større ombygning af køkkenet i Kirkens Korshærs nye varmestue i Svendborg.

Og hvad giver man i gave til en varmestue til byens trængende?

 

Vi var godt klar over at det hverken skulle være rødvin eller special-øl, så derfor hyrede vi Nalle and His Crazy Ivans til at give en intimkoncert for varmestuens brugere.

 

Vi vil gerne ønske tillykke til Kirkens Korshær med de nye lokaler.

 

 

[September 2017]

 

Sponsor for det gamle træskib Haabet

 

Vi er stolte over at være sponsor for det gamle træskib Haabet, som igen har fundet tilbage til sin gamle havn i Faaborg. Skibet er oprindelig bygget i Faaborg på Rasmus Møllers Værft i det herrens år 1898.

 

Formålet med at støtte Haabet og Træskibsforeningen Faaborg er, at vi synes det er vigtigt at bevare de gamle træskibe, som er så stor en del af vores kulturarv. Uden de gamle træskibe og deres historie, så verden nok anderledes ud og ikke mindst Sydfyn.

 

Vi glæder os til at komme på togt med det gamle skib og håber med vores sponsorat, at vi kan være med til at bevare skibet og dermed glæde Faaborgs borgere og andre med lyst til frisk sejlads i det Sydfynske Øhav.

[Juli 2017]

 

Midtfyns Totalservice i Grønland!

 

I uge 26 bliver der hvert år afholdt håndboldskole i Nuuk. I år var Midtfyns Totalservice sponsor for al beklædning til de 80 håbefulde børn i alderen 4-16 år.

 

Instruktørerne var alle erfarne håndboldspillere og trænere, nemlig den tidligere GOG-profil Aku Kreutzmann, Kamilla Kristensen tidligere landsholdsspiller og nuværende spiller i Odense Håndbold og ikke mindst primus motor for håndboldskolen og tidligere GOG træner Jakob Larsen.

 

Vi i Midtfyns Totalservice er stolte over at bidrage til udvikling af håndboldspillet helt deroppe i nord. Det var en sand fornøjelse at se børnenes glæde og gåpåmod. Også på sidelinjen blev der lagt mange frivillige kræfter i arrangementet, hvor der ud over sportstøj og bolde, blev sørget for bespisning af de mange glade børn.

 

På turen deltog ejerne Michael og Susanne, som samtidig brugte besøget i Grønland til at mødes med repræsentanter fra Selvstyret, Nuuk kommune og Grønlands største boligforening. Møderne skulle afdække omfanget af de store indeklima-problemer, som man kæmper med i Grønland. Der blev skabt mange kontakter og det er vores håb at vi på en eller anden måde kan bidrage med vores store erfaring indenfor skimmelbehandling og indeklimaproblemer.

 

Så alt i alt en super tur, som skabte mange gode forbindelser. Hvem ved om Midtfyns Totalservice på et tidspunkt er at finde i det grønlandske.

[August 2016]

 

Vi er netop nu i gang med firmaets hidtil største opgave!

 

Bladt Industries har rekvireret os til at rengøre og klargøre 41 store vindmøllefundamenter, som står på Lindø Industripark. Arbejdet vil løbe frem til midt i oktober og foregår fra lift i 65 m. højde. I øjeblikket har vi 16 mand på opgaven.

 

Vi er stolte over endnu en gang at være med i et stort og meget omtalt projekt og det viser også at nogle af Danmarks største virksomheder har fået øjnene op for at vi kan løse og håndtere store opgaver som denne.

[Marts 2016]

 

Kåret til årets virksomhed

 

Midtfyns Totalservice er blevet kåret til årets virksomhed i Faaborg Midtfyn kommune.

Prisen bliver tildelt på baggrund af indstilling fra øvrige virksomheder i Faaborg Midtfyn kommune og bestyrelsen for Faaborg Midtfyn Erhvervsråd.

 

Vi er meget stolte over at få tildelt prisen, især fordi den er indstillet af andre virksomheder.

 

Læs artiklen fra Fyens Stiftstidende her

[April 2015]

 

Midtfyns Totalservice tager med glæde endnu et skridt på vejen mod at kunne levere ”one stop shopping”

 

Midtfyns Totalservice har pr. 1. april 2015 overtaget Ole Olesen Entreprenør ApS, tidligere hjemmehørende i Odense.

 

Ole Olesen Entreprenør ApS udfører alle former for entreprenørarbejde samt belægningsarbejde og er samtidig autoriseret kloakfirma.Jeg ser det som en markant styrkelse af vores i forvejen brede vifte af services, udtaler Michael Nielsen.

 

Ole Olesen Entreprenør ApS flytter til Broby, så vi er samlet og kan udnytte synergien bedst muligt.

Er der spørgsmål eller ønskes der et uforpligtende tilbud, så kontakt kloakmester Benny Christensen eller indehaver Michael Nielsen på tlf. 62631788

[December 2014]

 

Midtfyns Totalservice er blevet et A/S og har i den forbindelse styrket bestyrelsen.

 

For at fastholde fremgangen i firmaet har vi pr. 1/11-2014 udvidet bestyrelsen med 2 kompetente personer: Carsten Thygesen, som bl.a. er bestyrelsesformand i Skjern Håndbold. Carsten er hentet ind for at styrke firmaets vækstplan og lægge strategi for de kommende år.

Arne Buch, direktør i HC Odense, vil med sin store salgserfaring være en vigtig sparringspartner på salgs- og markedsføringssiden.

 

Foruden de nævnte personer, sidder følgende i bestyrelsen: Søren Kähler (bestyrelsesformand), Jan Pytlick og Martin W. Nielsen

[Januar 2014]

 

Midtfyns Totalservice (og Dansk Industri & Skadeservice) har pr. 1/1-2014 købt 75% af aktiverne i RF-Skadeservice i Slagelse.

 

Samtidig sammenlægges vores afdeling i Herlev med RF-Skadeservice og navnet ændres til Dansk Industri & Skadeservice Sjælland.

Vi vil fortsat have afdelinger begge steder, men administrationen placeres i Slagelse og den daglige drift varetages af den tidligere ejer af RF-Skadeservice, René Falk.

 

Opkøbet skal ses som en markant styrkelse af vores opgaver på Sjælland og i væres bestræbelser på at være repræsenteret i hele landet.

[December 2013]

 

Vi har fra 16. december ansat den tidligere leder fra Skadeservice Danmark, Poul Erik Fugl.

 

Poul Erik Fugl er ansat som teamleder og skal støtte op om styringen af vores arbejde med rengøring/renovering af brandskader.

Poul Erik Fugl har været i branchen i 20 år og har dermed stor erfaring indenfor skadeservice.

[November 2013]

 

Midtfyns Totalservice er netop nu i gang med et stort projekt, hvor vi hjælper Nord A/S (det tidligere Kommunekemi) med at tømme et stort containerskib for brandskadede containere og slukningsvand.

 

Vi havde 15 medarbejdere med i Århus, hvor de første containere blev losset.

Skibet er nu sejlet til det tidligere Lindø Værft, hvor arbejdet fortsætter. Skibet forventes at være tømt i starten af januar måned.

 

Vi er meget stolte over at være med i sådan en stor opgave sammen med en af verdens førende virksomheder inden for håndtering af farlige og giftige stoffer og vi håber at denne opgave kan være med til at åbne muligheder i fremtiden.

[Oktober 2013]

 

I april måned 2013 havde vi reception i anledning af vores overtagelse af FH Maling & Bygningsrenovering.

 

Vi havde en forrygende dag med mange gæster og i stedet for gaver, havde vi ønsket donationer til La Flamme Rouge.

 

Dette resulterede i at vi modtog over 22.000,-, som vi efterfølgende rundede op til 30.000,-

På billedet ses Brian Holm fra La Flamme Rouge og Michael Nielsen, som overrækker gavechecken.

 

Brian Holm er idémanden bag La Flamme Rouge, som er en organisation der samler penge ind til bl.a. at hjælpe børn, der har mistet en forælder pga. kræft.

 

Vi er meget stolte over at være med til at samle penge ind til så godt et projekt og opfordrer samtidig alle til at gøre det samme.

[Januar 2013]

 

Forretningsoverdragelse

 

Midtfyns Totalservice A/S får overdraget FH Maling & Bygningsrenovering.

 

Vi er glade for at kunne informere om, at vi overtager aktiviteterne fra vores gode samarbejdspartner FH Maling & Bygningsrenovering pr. 1. januar 2013.

 

Vi har gennem de seneste 7 år haft et rigtig godt samarbejde med Flemming Hansen og hans personale. Det er en stor glæde for os at aftalen indebærer,

at FH Maling & Bygningsrenovering fortsætter med uændret navn, og med Flemming Hansen som daglig leder for den samme dygtige stab af medarbejdere.

 

Beslutningen om at benytte den opståede mulighed er vigtig for os i udviklingen af vores forretningsplatform.

 

Overdragelsen af FH Maling & Bygningsrenovering gør os nu i stand til i endnu højere grad at yde en ”one stop shopping” service.

 

Vores fremtidige koncept betyder at vi har kompetente medarbejdere, der kan håndtere alle opgaver fra skaden opstår og til den er udbedret.

Der vil blive inviteret til overdragelsesreception og indvielse af nye lokaler i april måned 2013.

 

Se vedhæftede dokument - klik her

[Oktober 2012]

 

Midtfyns Totalservice har forlænget sponsoraftalen med GOG

 

Midtfyns Totalservice har forlænget sponsoraftalen med GOG 2010 og er samtidig blevet personlig sponsor for spillende direktør Kasper Jørgensen, nyindkøbte Snorri Gudjonsson fra AG København samt trænerbænken, som består af Jacob Larsen og Johnny Hvid Sunesen.

Alle ses på foto fra pressemøde d. 1/10-12.

 

Vi er stolte af at være med til at få GOG tilbage til toppen af dansk håndbold og ser sponsoratet som en del af vores kundepleje og mulighed for at møde nye kunder.

[Marts 2012]

 

Midtfyns Totalservice har vundet en stor ordre for Carlsberg Danmark

 

Vi skal de næste 3 måneder rengøre og servicere 90 fadølsvogne for Carlsberg. De skal gøres klar til sommerens mange koncerter og festivaller. Vi er stolte over at kunne magte så stor en opgave for en af verdens største leverandører af øl.

 

I samme forbindelse har vi ansat 3 nye medarbejdere til at stå for rengøring og klargøring.

De første vogne ruller ud fra værkstedet lørdag d. 17. marts.

[December 2011]

 

Permanent affugtning / Stationære affugtningsanlæg

 

Fra 1. jan. 2012 bliver Midtfyns Totalservice forhandler af stationære affugtningsanlæg fra Munters. Munters er verdensførende indenfor udvikling og salg af affugtningsmaskiner.

Salget er tilrettet til private kunder, som har problemer med fugtige rum – f.eks. krybekældre.

Vi har inden for de sidste 3 år monteret mere end 155 anlæg rundt i landet for bl.a. skoler, plejehjem og private boligudlejere. Alle med gode resultater.

[November 2011]

 

Midtfyns Totalservice støtter, gennem La Flamme Rouge og Brian Holm, børn der mister forældre

 

Midtfyns Totalservicer giver hånd på nyt samarbejde. Vi støtter" La Flamme Rouge" økonomisk og hjælper dermed børn der mister forældre pga. kræft. Formålet med La Flamme Rouge projektet er at sikre ansvarlig voksenhjælp til børn i sorg samt forsøde tilværelsen for børn, der har mistet en forælder.

Læs mere her

[August 2011]

 

Så er den gal igen...

 

Det regner voldsomt og MIdtfyns Totalservice modtager den 28. og 29. over 100 vandskader. Alle mand indkaldes for at begrænse skaderne.

 

Vi har problemer med at skaffe affugtere nok, idet mange af vores maskiner er udlånt til afdelingen i Herlev. Det meste af København blev jo ramt af skybrud i starten af juli måned.

 

Nu, ca. 3 uger efter, er vi ved at have styr på opgaverne og mangler nu kun fugtmåling og reetablering.

[Sommeren 2011]

 

Landstræner Jan Pytlich udvikler firmaets medarbejdere

 

Midtfyns Totalservice har tilknyttet den kendte landstræner i kvindehåndbold, Jan Pytlich, til at stå for udvikling af firmaets medarbejdere. Jan står også for coaching af ledelsesteamet og udfordrer medarbejderne med grænseoverskridende øvelser, som gør dem bedre til at takle stressede situationer.

 

Midtfyns Totalservice's ejer Michael Nielsen udtaler:

"Når vi nu har sat os det mål, at vi vil være den mest attraktive og unikke arbejdsplads i branchen, er vi nødt til at arbejde seriøst med vorees medarbejdere. Det er derfor Jan Pytlich hjælper os"

 

Jan Pytlich deltager ligeledes i bestyrelsesarbejdet i firmaet, hvor han står for udvikling af medarbejdere og ledelse.

[December 2010]

 

Nyt anlæg til bekæmpelse af skimmelsvamp og radon i lave krybekældre

 

I vores daglige drift har vi i mange tilfælde stået overfor angreb af skimmelsvamp i konstruktioner med lave krybekældre. I boliger med en lav krybekælder er det meget kompliceret at foretage en skimmelsvamp-sanering uden et større indgreb med at fjerne gulv, efterisolering af gulv på ny mv., som gør det til et økonomisk tungt projekt med genhusning i renoveringsperioden. Desuden er der en række restriktioner udstedt af arbejdstilsynet, der vanskeliggør arbejdet i krybekældre. Med udgangspunkt i dette har vi de sidste 1½ år arbejdet på at udvikle et fornuftigt alternativ, som kan spare folk for rigtig mange penge.

Det var vigtigt for os at kunne garantere en opretholdelse af et sundt indeklima, så derfor fik vi Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) til at teste vores anlæg. Med godkendelsen fra SBi kan vi nu tilbyde et anlæg, der kombinerer affugtning, ventilation og undertrykdannelse for at bekæmpe skimmelsvampen samt den giftige luftart radons indtrængen til boligen. Løsningen er allerede installeret i adskillelige boliger, hvor anlægget fjerner al sundhedsskadelig luftforurening.

 

Kontakt os på tlf.nr. 6263 1788 for yderligere informationer.

[November 2010]

 

Ny maler

 

Efter opfordring fra flere af vores gode kunder har vi pr. 1.10.2010 overtaget malerfirmaet Helle Knudsen, Munkebo.

 

Helle fortsætter som daglig leder og vil sammen med 2 svende og de øvrige skadeservicemedarbejdere servicere såvel nuværende som nye kunder med kvalitetshåndværk til fornuftige priser.

 

Kontakt Helle Knudsen eller indehaver Michael Nielsen for yderligere information.

 

 

BIO-RID

 

Midtfyns Totalservice er blevet certificeret til at udføre Biorid-behandling af fugtige overflader. Se mere på www.kefainternational.dk

Kontakt os for nærmere oplysninger og løsningsforslag.

[November 2010]

 

Midtfyns Totalservice i TV 2/FYN indslag

 

Vi har haft travlt det sidste stykke tid. Der har været flere opgaver med skimmelsvamp-sanering og akut skadeservice, hvor vores assistance har været efterspurgt. En af disse opgaver gjorde sig særlig bemærket ved at blive vist på TV2/Fyn den 14 november 2010. En brand havde ødelagt dele af et hus i Ølsted, og her rykkede Midtfyns Totalservice hurtigt ud.

 

Klik her for at se indslaget.

[August 2010]

 

Regnskyl lammer Danmark

 

Midtfyns Totalservice var i midten af August 2010 ude til en lang række vandskader i forbindelse med de store regnskyl, der hærgede Danmark i denne periode. Vores erfarne medarbejdere leverede en kæmpe indsats i en yderst presset situation for vores kunder over hele landet. Affugtning af kælder og andet materiel samt udbedringer af skaderne har nu fundet sted på en hurtig og effektiv vis. På denne måde er alle skader begrænset til et absolut minimum og risikoen for skimmelsvamp er dermed afværget.

 

Vi takker alle vore kunder for deres tillid til Midtfyns Totalservice, samt vores medarbejdere for et veludført stykke arbejde.

[Juni 2010]

 

Skimmelsvamp? Tag en test og få svar inden for kun 10 dage

 

Skimmelsvamp skaber dårligt indeklima. Nu er det muligt at lave din egen test, som vi sender til undersøgelse på laboratorium. Du har svaret allerede inden for 10 dage.

 

Kun kr. 950,- ekskl. moms. Læs mere her

[April 2009]

 

Midtfyns Totalservice opkøber Dansk Industri & Skadeservice

 

Vi har sammen med 2 andre selskaber opkøbt det konkursramte Dansk Industri- og Skadeservice, hvilket medfører, at vi i fremtiden vil markedsføre os under dette navn. Se mere klik her

MIDTFYNS TOTALSERVICE A/S | INDUSTRIVEJ 13 | NR. BROBY | 5672 BROBY | TLF. 6263 1788 | CVR 30070674