Udtalelser

Udtalelser

Trioplast Nyborg bruger Midtfyns Totalservice til diverse rengøringsopgaver. Midtfyns Totalservice leverer altid et særdeles tilfredsstillende produkt til aftalt tid og pris.


Søren Pedersen, Driftsleder/Operations Manager Refuse Bags


 


I forbindelse med branden i Bazar Fyn 2010, havde vi et tæt samarbejde med Midtfyns Totalservice, hvor de løste en række opgaver for os. Midtfyns Totalservice agerer professionelt og proaktivt og vi har efterfølgende benyttet dem i forbindelse med andre projekter.


Peter Pedersen, Teknisk Chef, Byggeselskab Olav de Linde


 


Vi bruger Midtfyns Totalservice til at passe vores telefon uden for vores normale åbningstid og vi oplever professionelle medarbejdere, som er hurtige til at rykke ud og servicere vores kunder når uheldet er ude. Ligeledes er der en konstruktiv dialog mellem vores sagsbehandlere og Midtfyns Totalservice's medarbejdere.


Carsten Sønninchsen, Skadechef Rk Lokal Forsikring G/S, Lokal Forsikring


 


Ved valg af Midtfyns Totalservice får man en yderst kompetent samarbejdspartner fra start til slut. Både ledelsen og det praktisk udførte arbejde. Ærlige og stabile folk inkl. priser. For C.C.Jensen A/S er det en "ren" fornøjelse at få gjort rent af Midtfyns Totalservice.


Kim Andersson, CC Jensen


 


Hos Assens Værft er vi meget glade for den fleksibilitet, som Midtfyns Totalservice kan tilbyde. Værftet arbejder i døgndrift og vi har brug for en samarbejdspartner, der kan stille op på alle tider af døgnet. Det lever Midtfyns Totalservice op til samtidig med, at de leverer et rigtigt godt stykke håndværk.


Erling, Assens Værft
Tak for et meget lærerigt og et super godt arrangement, uden den helt store reklametur, det er jeg glad for. Jeg håber, at vi måske kan gøre brug af jer en anden gang til noget lignende.


Kent Damkjer, Assens Kommunes Bygningsvedligeholdelse
Vi har af og til mindre skadesager, der skal løses hurtigt og effektivt. Vi og vore beboere, er glade for samarbejdet med Midtfyns Totalservice, der løser opgaverne på alle tider af døgnet. Tak også for god kommunikation omkring sagerne, både via skaderapporter og telefonisk opfølgning.


Ib Christensen, Kollegieboligselskabet i Odense
Beredskabet ved Faaborg-Midtfyn kommune benytter ofte Midtfyns Totalservice til følgeskadebekæmpelse efter brand. Firmaet udfører efter vores opfattelse et fagligt kompetent arbejde. Håndtering af opgaverne påbegyndes straks efter at firmaet er rekvireret.


Arne Granly Hansen, beredskabschef i Faabord-Midtfyn
Vi har adskillige gange benyttet os af Midtfyns Totalservices store ekspertise indenfor skadesservice, grafittiafrensning, affugtning og skimmelsvampsanering m.m. Midtfyns Totalservice er en hurtig, effektiv og behagelig samarbejdspartner, som altid har levet op til vore forventninger.


Frank Vikkelsø Hansen, Arkitekt og Bygningskonstruktør

Miljø- og Kulturforvaltningen - Byg og Bolig Kerteminde Kommune